Bunkónak nevezték Alekoszt, szenzációs választ adott

Ázsia Expressz, Alekosz & Réka
Vágólapra másolva!
Kunovics Katinka Völgyi Zsuzsival vett részt az idei Ázsia Expresszben. Az énekesnőnek a forgatás óta megvan a véleménye Alekoszról, egy interjúban bunkónak nevezte.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő így beszélt Alekoszról: "A szemünkben művésznőknek hívott minket, de visszahallottam a döngő lépteket. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál' isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának."

Forrás: TV2

Az interjú eljutott Alekoszhoz is, aki nem hagyta ezt szó nélkül, a közösségi oldalán reagált.

"Az előbb olvasom a bulvársajtóban, hogy Kunovics Katinka – különben ő a Romantic nevű együttes énekesnője – a következőket mondja rólam: nem okos, nem jóképű, nem tehetséges, egyetlen fegyvere, hogy bunkó. Persze, mondhatnám, hogy engem ő most abuzál, testszégyenít, és hasonló, ma divatos ökörség, de nem mondom. Egy Fradista nem csatázik nőkkel meg gyerekekkel. Attól hogy ő ezt a megoldást választotta, én megmaradnék úriembernek. Ahogyan mindig is szoktam. Ezek után is.

A fegyvereidet illetően pedig, hitelesen nyilatkozni nem tudok.. hiszen nem ismerem mélyrehatóan a repertoárod, de abban biztos vagyok, hogy van. Egy fegyvered, legalábbis, biztosan van. Hogy Alekoszról beszélsz. Hisz ez már elég ahhoz, hogy végre írjanak is rólad. Köszönettel: Nagy Alekosz!! – És nem Balekosz. Ahogyan is te az adásokban gúnyolódtál. Zsuzsi kurvaanyázása talán már mindegy is."