Kiugrott a mozgó autóból, hogy megmeneküljön agresszív exbarátjától, de a férfi utána futott és tovább verte

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi tavaly augusztusában megjelent volt élettársa lakásánál, és a hajánál fogva beráncigálta az autójába, miközben többször ököllel megütötte. A nőnek akkor sikerült akciófilmbe illő módon megszöknie, amikor a férfi egy kanyarban lassított. A nő egész egyszerűen a mozgó autóból kiugrott, és elszaladt. De ekkor sem sikerült megszabadulnia a férfitól.
Vágólapra másolva!

A férfi ugyanis, miután a nő kiugrott, megállt az autóval, kiszállt, és utána futott. Amikor utolérte, újra ütni kezdte.

A nőt végül egy ott elhaladó autós mentette meg.

A sofőr kiszállt, és rászólt a támadóra, miközben a barátnője az autóból hívta a rendőröket.

Az agresszív férfit a Miskolci Járásbíróság most másfél év felfüggesztett börtönre ítélte.

A magyar kriminalisztika egyik legkegyetlenebb ügyében nemrég született ítélet, miután egy férfi puszta kézzel nyomta ki a szemét volt barátnőjének, mert a lány nem akart vele kibékülni. Egy bácsalmási férfi sem tudta elviselni a szakítást, ezért megverte és elrabolta volt barátnőjét, és ugyanezt tette Geoffrey Paschel realitysztár is.

Egy férfi pedig miután autójával felvette, napokig fogva tartott egy fiatal nőt Washingtonban, és szintén fogva tartotta barátnőjét egy férfi Budapesten, és többször meg is verte.