Így hozta zavarba Marics Peti Mikes Annát és Krausz Gábort - videó

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc, vége, eredmény
Krausz Gábor és Mikes Anna mellettük Marics Peti és Stana Alexandra a győztes kihirdetésekor
Vágólapra másolva!
December első hétvégéjén ért véget a Dancing with the Stars negyedik évada, melynek győztes párja Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. Bár nem erősítették meg, hogy több lenne közöttük barátságnál, de egyértelmű jelei vannak, hogy egy párt alkotnak a parketten kívül is. Most Marics Peti buktatta le őket egy videóval, miközben nagyon zavarba hozta a párost. 
Vágólapra másolva!

Marics Peti is részt vett Krausz Gábor ünnepi vacsoráján, méghozzá Stana Alexandrával, akiről nemrég derült ki, hogy két év után szakított Meggyes Dáviddal. A felvételen jól látszik, hogy Krausz és Mikes egy párként viselkednek, együtt ülnek az asztalnál, miközben Marics mellett is egykori táncpartnere foglal helyet, akikről szintén azt beszélik, hogy több lehet köztük barátságnál.

Együtt vacsoráztak a Dancing with the Stars döntősei Fotó: Csudai Sándor - Origo

A felvétel alapján a vacsora szűk, baráti körben zajlott, a helyszínt valószínűleg Holdampf Linda biztosította, míg a vacsorát Krausz Gábor készítette a meghívottaknak. Marics Peti miközben köszönetet mondott elárulta Krauszt és Mikes Annát, akik ettől nagyon zavarba jöttek, a táncosnő a fejét fogta a fiatal zenész miatt.

- kommentálta Marics Peti az eseményeket a TV2 Konyhafőnök című műsorra utalva, melyben Krausz Gábor is évek óta szerepel.

- kérdezett vissza nevetve Mikes Anna, mire Marics Petinek sem kellett több, rögtön zavarba ejtő válasszal vágott vissza.

- mondta Marics, mire Mikes Anna elfordult és kínjában nevetve csak a fejét fogta.

Eközben Krausz Gábor is sejtelmesen mosolygott, de nem szólt bele a párbeszédbe, viszont az első tányér ételt Mikes Annának nyújtotta át.

Marics Peti zavarba hozta Krausz Gábort és Mikes Annát a közös vacsorán Forrás: Krausz Gábor Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.