Sosem gyógyul meg teljesen a drogszeánszon félholtan talált VV Anett

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplő másfél éve vett részt azon a szeánszon, ami majdnem az életébe került. Akkor olyan súlyos sérüléseket és töréseket szenvedett a gerincén és a lábán, hogy hónapokig csak feküdni tudott. Élete végéig lesznek fájdalmai, sosem lesz teljesen jól.
Vágólapra másolva!

"A sok fekvésre a szilánkosra tört sarkam miatt volt szükség, amit az orvosom szó szerint darabokból illesztett újra össze. Amikor felkelhettem, úgy kellett mankóznom, hogy a lábam érintse ugyan a földet, de még véletlenül se nehezedjek rá. Az agyam ugyanis egy idő után elfelejthette volna, hogyan kell járni. De a porctörések miatt is aggódtam, mert az is félő volt, hogy ha nem úgy nőnek össze vagy kopnak, ahogyan kell, egész életemben sántítani fogok. Ezt a rengeteg porcerősítőnek köszönhetően azonban elkerültem" – mesélte a Blikknek Béres Anett, akinek a fájdalmai még ma sem múltak el teljesen.

Forrás: Béres Anett/Instagram

"Ez a fájdalom már elviselhető, és bele is nyugodtam, hogy ezzel együtt kell élnem.

Úgy érzem, lassan, de biztosan azért javul a helyzet, és bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy egyszer végleg el fog múlni" – tette hozzá.