Felizgatta a kórházban a csinos nővér a magyar műsorvezetőt

Sydney van den Bosch és Kasza Tibi, Szerencsekerék
Vágólapra másolva!
Kasza Tibinek erotikus élménye volt vakbélműtétje után.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, kiváló nézettséggel tért vissza a TV2 betűkirakós vetélkedője. Egyszer épp 2,5 millió forint volt a tét a Szerencsekerékben, amikor megmagyarázhatatlan dolog történt, előtte pedig három másodperc alatt vittek el tízmillió forintot a műsorban. Olyan is előfordult, hogy lecserélték Kasza Tibit.

Utána olyan feladvány került elő, amit százból csak egy ember tud megfejteni - önnek sikerült volna? Négymilliós feladvány is volt a minap, itt vannak a részletek. A napokban Pál Dénes játszott 3 millió forintért, amikor jött a dráma.

Sydney van den Bosch és Kasza Tibi Forrás: TV2

Kasza Tibi szokott adomázni a műsor közben, most egy olyan történetet mesélt el, amikor egy csinos, női ápolón akadt meg a szeme. "Egy vakbélműtétre tudok visszaemlékezni, az egy komolyabb beavatkozás volt. Megjött egy nővérke, rendesen fel volt öltözve... és ott mindent látsz, ami tökéletes" - lelkesedett a január 30-i adásban, miközben a két női versenyző vígan kuncogott.

"Te meg féloldalasan küzdesz a gatyáért, és minden méltóságodat sutba dobva próbálsz egy másfél literes kis dobozba üríteni" - tette hozzá vigyorogva a nyomasztó emlékképet. Más is feltűnt neki, nem csak a szexi nővérke, nézze meg a videót!