Új forgalmazót kap a Jaguar és a Land Rover

Vágólapra másolva!
Megalakult az AutoBinck csoporthoz tartozó British Automotive Hungary. A Jaguar, a Land Rover és a Range Rover teljes modellkínálatát forgalmazza majd a cég.
Vágólapra másolva!

Október elsejétől a holland központú AutoBinck Holding veszi át a Jaguar, a Land Rover és a Range Rover modellek forgalmazását Magyarországon. Újonnan megnyíló budapesti autószalonjukban a három márka teljes modellkínálata elérhető lesz.

"Célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező, elismert brit márkákat eddig nem tapasztalt magaslatokba emeljük Magyarországon, és új vásárlók számára is vonzóvá tegyük a Jaguar, Land Rover és Range Rover modelleket, tovább erősítve kapcsolatunkat a jelenlegi tulajdonosokkal" - mondta Tim Tozer, az AutoBinck-csoport vezérigazgatója.

Hazánkban 2007-ben kezdte meg működését az importőr, amely az angol prémiummárkák forgalmazására új leányvállalatot alapított British Automotive Hungary Kft. néven.

Forrás: British Automotive Hungary
Edward Du Guard a Jaguar Land Rover csoporttól és Markó Zoltán, a British Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a valaha gyártott legerősebb Jaguar, az XKR-S előtt