Julia Roberts többé nem iszik, nem dohányzik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A sajtóban időről-időre megjelennek azok a híresztelések, miszerint Julia Roberts gyermeket vár. A Micsoda nő! című filmmel népszerűvé vált színésznő és második férje, az operatőr Danny Moder valóban hosszú ideje vágynak már egy kisbabára, de Juliának eddig még nem sikerült teherbe esnie.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlJulia Roberts honlapjahttp://projekt.pinknet.cz/JuliaRoberts/Ki a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880

A házaspár úgy döntött, itt az ideje, hogy szakemberhez forduljanak. "Az orvosok próbálják kideríteni, mi állhat a háttérben. Addig is azt tanácsolták Juliának, hogy hagyjon fel az dohányzással és ne fogyasszon alkoholt sem, mert ezzel nagy mértékben ronthatja az esélyeit. Julia azonnal beleegyezett. Danny és ő már hosszú ideje szeretnének közös gyermeket. A sikertelen próbálkozások után keresték fel a New York-i Cornell Medical Centert abban a reményben, hogy ott talán tudják orvosolni a problémát. Julia pontról pontra betartja az utasításaikat" - mesélte a házaspár egyik közeli barátja.