Jason Statham újabb brutális bosszúhadjáratot indít legújabb akciófilmjének előzetesében

The Beekeeper
Vágólapra másolva!
Jason Statham újabb akciófilmmel jelentkezik: az Egyesült Államokban 2024. január 12-én debütáló The Beekeeper (A méhész) című filmjében egyszemélyes hadseregként indít bosszúhadjáratot, miután a szomszédja öngyilkosságot követ el egy adathalász szervezet csalása miatt. A friss előzetes szerint pörgős és látványos akciófilmre számíthatunk – ami talán több érdeklődőt vonz, mint a szintén Statham nevével fémjelzett Feláldozhatók széria legutóbbi része, ami nagyot bukott a jegypénztáraknál.
Vágólapra másolva!

A több vonásában is a John Wick-filmeket idéző The Beekeeper rendezője és társ-forgatókönyvírója David Ayer, aki 2001-ben forgatókönyvíróként olyan filmekkel tette le a névjegyét, a Halálos iramban és az Antoine Fuqua rendezte Kiképzés, rendezőként pedig a Nehéz idők, Az utca királyai és Az utolsó műszak sikereivel indított, majd a képregényfilmek világában is kipróbálta magát (igaz, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagért Arany Málna-szégyendíjra is jelölték).

Ayer legújabb filmjében Jason Statham egy Mr. Clay nevű átlagembert alakít, akiről hamar kiderül: a "Méhészek" nevű titkos szervezet egykori munkatársa. Miután ugyanis a barátja és szomszédja, Mrs. Parker (Phylicia Rashad) öngyilkosságot követ el, mert beleesett egy adathalász szervezet csapdájába, Mr. Clay kegyetlen bosszúhadjáratot indít a felelősök ellen.

Statham mellett a filmben feltűnik még Minni Driver és Jeremy Irons is.