Munkahelyeket teremt az autókölcsönzésben érdekelt Avis Budget

Vágólapra másolva!
Képzett, nyelveket kiválóan beszélő álláskeresőknek kínál munkalehetőséget az autókölcsönzéssel foglalkozó Avis Budget, amely Budapesten bővíti központját.
Vágólapra másolva!

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az autókölcsönzéssel foglalkozó Avis Budget Group, és 235 új munkahelyet teremt szolgálató központjának bővítésével - írja a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) közleménye.

Dobos Erzsébet, a HITA elnöke a beruházásról szóló sajtótájékoztatón azt mondta: az egy magas hozzáadott értékű ágazatban, a szolgáltató szektorban valósul meg, képzett, nyelveket kiválóan beszélő munkaerőnek kínálva munkalehetőséget.

Az Avis Budget BSC fő tevékenységi körébe tartozik a vevői és szállítói számlák kezelése, számviteli és informatikai szolgáltatások biztosítása, valamint az adatbázis- és kintlévőség-kezelés, a gépjárműpark adminisztráció és az ügyfélszolgálat. A szolgáltató központ az elmúlt hét évben folyamatosan fejlődött.

A jelenlegi bővülés egy fontos mérföldkő a központ életében, mivel új szolgáltatási területek is Budapestre kerülnek - mondta a sajtótájékoztatón az Avis Budget Group EMEA régiójának elnöke, Larry De Shon.