Két nappal tovább érvényesek a bérletek

csarnoképület épület belső FOTÓ FOTÓTÉMA ivókút KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Nyugati pályaudvar pad pályaudvar peron SZEMÉLY személyvonat TÁRGY utas vonat ivókút Budapest, 2014. december 9.
Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályau
Budapest, 2014. december 9. Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályaudvar csarnoképületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A márciusra szóló vasúti és autóbuszos dolgozói és diákbérletek április 5. éjfél helyett április 7-én 24 óráig érvényesek a GYSEV, a MÁV-START és a Volán társaságok járatain – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Vágólapra másolva!

A márciusi bérletek eredetileg csak húsvét vasárnapig jogosítanának utazásra, így azonban húsvét hétfőn és az ünnep utáni első munkanapon jelentősen nőhetne a várakozási idő a pénztáraknál. Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár az utasok kényelme, színvonalasabb kiszolgálása érdekében döntött az érvényességi idő kiterjesztéséről.

Április 5-e helyett április 7-ig érvényesek a bérletek Forrás: MTI/Jászai Csaba


Az áprilisi bérletek és a menetjegyek a megszokott módon elővételben is megvásárolhatóak a közlekedési közszolgáltató társaságoknál.