A magánrepülőgépek Netflixét mutatta be egy amerikai vállalat

Global 7000, magánrepülő
BEVERLY HILLS, CA - MAY 04: An exterior view of the Bombardier Global 7000 Jet during the Bombardier Business Aircraft Global 7000 Jet Showcase at The Beverly Hilton Hotel on May 4, 2016 in Beverly Hills, California. Michael Kovac/Getty Images for Bombardier Global/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai Costco 12 hónapos előfizetést ajánl azok számára, akik szívesen használnának magánrepülőgépet családjukkal vagy barátaikkal. A szolgáltatás egyelőre csak Észak-Amerikában lesz elérhető és nem csak magánszemélyek, hanem vállalatok is igénybe vehetik.
Vágólapra másolva!

A 12 hónapos magángép előfizetés 17.500 dollárba fog kerülni, vagyis nagyjából 530 ezer forintba. A Costco garantálja, hogy az előfizetés ideje alatt bármikor is kívan az ügyfél repülni, lesz elérhető gép számára, amennyiben 24 órával korábban jelzik az igényt. Ráadásul az év bármelyik napján az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Az előfizetők a Wheels Up alkalmazásával magánrepülők széles választékából böngészhetnek, és le is foglalhatják azokat.

Illusztráció Forrás: AFP/Michael Kovac

A Wheels Up egy különálló cég, amely a felületet biztosítja a Costco számára a bérléshez. A közleményük szerint összesen 9 ezer ügyféllel rendelkeznek Észak-Amerikában, az előfizetés segítségével pedig jelentősen csökkenteni lehet a magánrepülés költségeit és a gép bérlését, valamint a legfoglalást is könnyebbé teszik.