Megszűnik a Díjnet szolgáltatása az OTP Banknál

koronavírus, vírus, járvány, maszk, arcmaszk, védőmaszk, OTP, bank, Budapest, 2020.11.10.
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank ügyfelei nem vehetik majd igénybe a korábban megszokott módon a Díjnet számla aggregátor szolgáltatásait és a hitelintézet saját, csekkrendező szolgáltatását sem. Mindezek a hitelintézet digitális szolgáltatásainak racionalizálása kapcsán szűnnek meg, de nem szakít az OTP mindenben a Díjnettel.
Vágólapra másolva!

Az OTP Bank 2020. december 31-e után már nem biztosítja a Díjnet ügyfeleinek a számlák netbanki fiókba történő befogadását és kiegyenlítését. December 15 után megszűnik a számlák netbanki fiókba küldése, év végén pedig a Díjnet fiókban leállítják a számlák OTP netbankba küldését is.

Az OTP Bank a saját csekkrendező szolgáltatását is törli.

Az Azenpenzem.hu érdeklődésére az OTP-nél azt közölték, hogy

a digitális szolgáltatásaik racionalizálása keretében vizsgálták felül az internet- és mobilbanki felületeken elérhető lehetőségeket.

Az OTP Banknál a digitális szolgáltatásaik racionalizálása kapcsán szűnik meg a Díjnet szolgáltatás Fotó: Csudai Sándor - Origo

Helyettük a csoportos beszedési megbízást, illetve az azonnali átutalási megbízást ajánlják, de bankkártyával is kiegyenlíthető a számla a Díjnet felületén.

Mint az OTP Bank hangsúlyozta, a változás ezen túlmenően nem érinti az OTP Csoport és a Díjnet közötti „sokrétű és mély együttműködést".

Forrás: Azenpenzem.hu