Az üzletlánc új budapesti áruháza 2021. szeptember 17-én nyitja meg kapuit a sűrűn lakott és forgalmas kelenföldi városrész szomszédságában. A legnagyobb budai bevásárlóközpont földszintjén található modern szupermarket széles, a speciális igényeknek is megfelelő áruválasztékkal és egy különálló SPAR to Go egységgel várja a vásárlókat.

Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője közleményükben elmondta: "Újbuda kelenföldi városrésze forgalmas intermodális közlekedési csomópontjában épített Etele Pláza lakótelep felöli földszintjén egy nagy méretű SPAR szupermarket áruháznak biztosít helyet. Itt is, mint minden újonnan létesített üzletünkben, arra törekedtünk, hogy modern és tágas térben biztosítsuk vásárlóinknak a széles és minden igényt kiszolgáló árukínálatunkat."

A vállalat Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztató-központjában egy modern szupermarket áruházat létesített, alkalmazkodva az új pláza építészeti adottságaihoz, korszerű megjelenéséhez.

Az idén szeptember 17-én nyitó egység kialakítására

a kereskedelmi vállalat mintegy 660 millió forintot fordított, a beruházásnak köszönhetően 49 új munkahelyet hozott létre.

660 millió forintból épült meg az új SPAR szupermarket az Etele PlázábanForrás: all rights reserved/Molnarzsolt

A könnyen áttekinthető, látványos árukihelyezés az áruház egészét jellemzi, de ez igaz a különálló SPAR to Go egységre is, amely helyben készített finomságokkal várja a vásárlóközönséget.

A gyors vásárlást önkiszolgáló kasszák segítik, a környezetvédelmi szempontok pedig többek között a teljes áruházban kiépített LED világítási rendszerrel és az energiatakarékos, a környezetet kímélő hűtési technológiával érvényesülnek.

A környezetvédelmi szempontok többek között a teljes áruházban kiépített LED világítási rendszerrel és az energiatakarékos, a környezetet kímélő hűtési technológiával érvényesülnekForrás: all rights reserved/Molnarzsolt

A vállalat a legújabb szupermarket áruházában kiemelkedő forgalomra számít, mivel a becslések szerint naponta közel 165 ezren veszik igénybe a kelenföldi M4-es metróállomást, a regionális vasút- és buszpályaudvart,a helyszín elsődleges vonzáskörzetében pedig 236 ezren élnek.