Elképesztő villákban nyaralnak a dúsgazdagok a Föld legszebb tájain

maldív-szigetek soneva fushi strand
A Soneva Fushi egyik pompás tengerpartja
Vágólapra másolva!
A következő összeállításunkban a celebek kedvenc magánvilláiból válogattunk, ahol garantáltan elrejtőzhetnek a paparazzik kíváncsi kamerái elől, és még a napozóágyakon sem kell osztozniuk.
Vágólapra másolva!

Az alábbi képeken látható káprázatos ingatlanokat természetesen nem csak a hírességek számára tartják fenn, hiszen az ajtajuk bárki előtt nyitva áll, feltéve ha kifizeti az igen borsos bérleti díjat.

Iniala Beach House: Pár évvel ezelőtti thaiföldi útjuk során a Kardashian-Jenner klán a teljes villaüdülőhelyet lefoglalta és a luxusnyaraló még a családról készült sorozatban is feltűnt.

Az Iniala Beach House három privát villából és egy pazar penthouse-ból áll, amelyek mindegyike ötcsillagos dizájnnal és luxus kényelmi szolgáltatásokkal büszkélkedhet, a hatalmas medencéktől az aranyozott fürdőszobákig. A tengerparti ingatlanok mindegyike teljes személyzettel rendelkezik.

Amilla Fushi: A Maldív-szigeteken található luxusvillákban többek közt a Beckham-család, Gordon Ramsey, Kate Moss és Kate Winslett is megszállt már.

The Layar: Habár Paris Hilton egy szállodabirodalom örököse, de még ő is ebben a luxusvillában szállt meg, amikor pár esztendeje Balin járt. A Layar-birtok a divatos Seminyak szívében található, és minden villájához saját medencét és inast biztosít.

Goldeneye: A jamaikai villakomplexumban többek közt nyaralt már Richard Branson, Naomi Campbell, Harrison Ford, Bono és Johnny Depp is. Egyébiránt a resortot a világhírű kémregény, a James Bond szerzője, Ian Fleming építette és a luxusbirtok olyan népszerű az A-listás sztárok körében, hogy talán könnyebb lenne felsorolni azokat a hírességeket, akik még nem szálltak meg a Goldeneye-ben, mint azokat, akik megszálltak.

A Soneva Fushi a Maldív-szigetek egyik legfényűzőbb villaüdülőhelye, amely olyan sztárok kedvence mint Naomi Harris, Nicole Scherzinger, Madonna és Sir Paul McCartney. A Soneva Fushi igazi mezítlábas luxust kínál a fenntartható építésű villáival.

A cikkünk kiemelt képén a Soneva Fushi egyik pompás tengerpartja látható.