Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Kitiltják a tíz évnél fiatalabbakat egy olasz étteremből

Illusztráció, gyerek, étterem, evés,
toddler girl eating in restaurant
Vágólapra másolva!
A New Jersey állambeli Tinton Fallsban üzemelő Nettie's House of Spaghetti nevű olasz étterem úgy döntött, hogy kitiltja a 10 évnél fiatalabb gyermekeket - írja a Foxbusiness.
Vágólapra másolva!

"Szeretjük a gyerekeket. Tényleg, igazán szeretjük" - így kezdődött az étterem magyarázata, amelyet hivatalos Facebook oldalukon tettek közzé.

"Az utóbbi időben azonban rendkívül nagy kihívást jelentett alkalmazottaink számára a gyerekek elhelyezése és elfoglalása. Zajongásuk, rohangálásuk, a maguk után hagyott rendetlenségek, és az etetőszékek helyhiánya miatt a vezetőség úgy döntött, hogy ideje működőképes megoldást találni a kialakult káoszra".

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Elena Stepanova

Az étterem tehát a sokszor szinte

elviselhetetlenné vált zajszintet, az etetőszékek számára rendelkezésre álló hely hiányát, valamint a gyerekek által maguk után hagyott rendetlenséget

hozta fel az új szabály indoklásaként. Hozzátették, hogy természetesen nem könnyen, és nem is átgondolatlanul hozták meg ezt a nehéz döntést, ami március 8-ától lép majd hatályba.

A Nettie's vezetői tisztában vannak vele, hogy a változással sok potenciális vendégük nem ért egyet, főleg azok, akiknek jól nevelt gyermekeik vannak, de hangsúlyozzák, hogy úgy érzik, ez a legjobb döntés az étterem további működése szempontjából. Azt azonban nem részletezték, hogyan fogják betartatni a szabályzatot.

A 2018-ban nyílt étterem a helyi média szerint már az azóta eltelt viszonylag rövid idő alatt is közkedvelt vendéglátóhely lett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről