Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Árulja a házát az Agymenők sztárja

Kaley Cuoco Mély dekoltázsok és meseszép estélyik: így vonultak a sztárok az Emmy-gála vörös szőnyegén
Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Miután megszületett a gyermeke, Kaley Cuoco úgy döntött, ideje a családjával új otthonba költözni. Így árulni kezdte a Los Angeles-i házat, amelyben a férjével eddig éltek.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők című sorozat sztárja nem lakott túl sokáig a most meghirdetett ingatlanban, ugyanis Kaley Cuoco tavaly áprilisban vásárolta a házat, az Alkonyat-filmekből ismert Taylor Lautnertől. A színésznő akkor 5,25 millió dollárt fizetett az ingatlanért, vagyis a jelenlegi 7 millió dolláros (kb. 2,4 milliárd forint) áron szép profitot realizálhat, ha sikerül ennyiért eladnia.

A ház egy 3,5 hektáros telken terül el, és 525 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik. Az ingatlanban öt hálószoba és négy fürdőszoba található – írta meg a TMZ.

Az ingatlan kültéri sajátosságai közé tartozik számos tűzrakó helyiség, egy beépített barbecue, valamint egy kültéri zuhanyzó és egy közel 14 méter hosszú, végtelenített hatású medence.

Cuoco egyébként nemrég értékesítette a Hidden Hillsben található birtokát, 16 millió dollárért. Ezt az ingatlant korábban 11,75 millió dollárért vásárolta a korábbi férjével, akivel 2018 és 2022 között voltak házasok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről