Eladó a Jack Reacher szerzőjének hatalmas lakása

null null Tom Cruise plays Jack Reacher in Jack Reacher: Never Go Back from Paramount Pictures and Skydance Productions
Tom Cruise plays Jack Reacher in Jack Reacher: Never Go Back from Paramount Pictures and Skydance Productions
Vágólapra másolva!
A Lee Child írói álnéven futó Jim Grant, a Jack Reacher regények szerzője 11 millió dollárért piacra dobta hatalmas New York City-i lakását.
Vágólapra másolva!

A négy hálószobás, három fürdőszobás lakás csak pár lépésre van a Central Parktól, és több mint 21 méternyi parkra néző homlokzata van.

Tom Cruise az egyik Jack Reacher fimben Forrás: © 2016 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED./Chiabella James

Az 1906-ban épült ingatlan a város egyik legrangosabb épületében található, és havonta 8533 dolláros HOA-díjjal jár.

A képen Jim Grant, és a lakás egy részlete

A lakás különleges extrái közé tartozik a 24 órás portaszolgálat, a gyönyörű lobby, a garázs, kerékpárszoba, közös mosókonyha és csomagszoba. Jövő tavasszal az épületben új edzőterem is nyílik.

Grant 2014-ben vette meg a helyet 9.150.000 dollárért, így némi haszonnal reméli ezt eladni. Ez az elegáns lakás az épület 11. emeletén található, ahonnan csodaszép a kilátás a parkra. A nagy előszoba egy tágas nagyterembe vezet, ami gyakorlatilag nappaliként funkcionál. A szobában hatalmas panorámaablakok, elegáns díszlécek és keményfa padló van.

Innen csak pár lépés az ínyenc konyha carrarai márványból készült szigettel és mély mosogatóval. Van még kereskedelmi minőségű, hatégős Viking tűzhely, egy Sub-Zero dupla hűtőszekrény és egy kamra. A mellette lévő étkezőben szintén hatalmas ablakok és egyebek melett beépített polcok is vannak.

Külön szárnyban található a lenyűgöző királyi méretű fő lakosztály, amiben egy nappali, több gardróbszoba, valamint egy kádas, üvegzuhanyzós, dupla mosdókagylós fürdőszoba is van.

A lakásban egy külön folyósón még három hálószoba és egy könyvtárszoba is található, amiket vendégszobaként is lehet használni.

Forrás: Realtor.com