Soha nem találná ki, hol épülhet a következő hazai McDonald’s étterem

cég, logo, logó, brand, cégek, logok, logók, vállalat, vállalatok
GERMANY-DEC 29:McDonald's logo on December 29, 2016 in ,Germany.
Vágólapra másolva!
Hamarosan megkezdődhet Csongrád-Csanád megye negyedik McDonald's éttermének építése Szentesen. Nyilvánosságra került a beruházásra vonatkozó telepítési terv, és már megépült egy új transzformátor állomás, amely a gyorsétterem áramellátását fogja ellátni.
Vágólapra másolva!

A gyorsétteremlánc hazai egységeit működtető Progress Étteremhálózat Kft. az évek óta bejáratott két szegedi bázisa mellett tavaly rohamtempóban hozta tető alá, és nyitotta meg a makói McDonald'sot.

Az újabb helyszín, ahol fejlesztésbe kezdenek, Szentes lesz, ugyanis nemrégiben elkészült a leendő McDrive villamosenergia-ellátását biztosító transzformátor-állomás.

A Hódpress úgy tudja, a Csongrádi úton, a sportpálya szomszédságában üresen álló telek a beruházó tulajdona, és bármikor megkezdődhetnek a kivitelezési munkák.

A Szentesen tervezett McDonald's étterem telepítési terve:

Szentesen 2021 decemberében foglalkozott a helyi képviselő-testület a helyi McDonald's ügyével – akkor egy telepítési terv került nyilvánosságra.

A Progress Étteremhálózat Kft. tavaly egyébként rendkívül erős első félévet zárt. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közölt féléves mérlegbeszámoló szerint 2022 első hat hónapjában 32,25 milliárd forint árbevételt ért el, ami 38,3 százalékos növekedés 2021 hasonló időszakához képest, az adózott eredmény pedig 2,242 milliárd forint volt. A dokumentumban kiemelték, hogy a forgalom bővülését egyebek mellett az új éttermek növekvő franchise bevételei segítették.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)