Titkos atombunkerbe vezetett a rejtélyes ajtó egy családi házban - videó

Egy család gigantikus vasajtót talált a kertjében, leverte őket a víz, amikor 10 év után kinyitották, illusztráció, 2023
Entrance to an old conrete bunker covered by lush foliage with two sides of trenches secured with wooden sticks visible and entrance hole instead of door
Vágólapra másolva!
Új házba költözött egy amerikai család, ám hatalmas meglepetés érte őket, amikor kinyitották a kertben található vasajtót. Azt gondolták, csak egy üres tér van mögötte, de rengeteg meglepő dologra bukkantak.
Vágólapra másolva!

A Wisconsinban élő Zwick-házaspár új ingatlanba költözött, a kertben pedig volt egy gigantikus vasajtó. Úgy gondolták, hogy nem nyitják ki, mivel az volt a feltevésük, hogy csak egy nagy üres tér van odebent, amelyet az előző tulajdonos használt valamilyen célra. Amikor azonban kinyitották, kiverte őket a veríték:

az ajtó mögött egy 80 négyzetméternyi terület volt, egy amolyan házi bunker volt, amelyet még az 1960-as évek elején építettek.

A bunkerben két hétre való élelmiszert találtak, meg egy halom felszerelést, többek között orvosi kellékeket, szerszámokat, lámpákat. Vagyis olyan dolgokat, amelyek arra voltak hivatva, hogy a túlélést segítsék. Valamint rengeteg, a hatvanas évekre utaló holmira bukkantak - írja a Promotions.hu.

A bunkert sosem használták, de jól mutatja a hatvanas éveknek azt az atomparanoiáját, hogy bármikor megtörténhet a végzetes becsapódás, és akkor nem árt, ha háznál van egy bunker, ahova gyorsan le lehet menekülni.

Videó arról, hogy mit talált az amerikai család a rejtélyes ajtó mögött:

Kiemelt képünk illusztráció!