Vásárlói mennyiségi korlátozásokat szüntet meg a Tesco

Tesco, angliai székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc, áruház, bevásárlóközpont, illusztráció
Budapest, 2022. február 12. A Tesco egy angliai székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc egyik budapesti üzletének cégfelirata az egykori Magyar Kábel Művek ipari épületeinek átlakításával 2006-ben megnyitott Újbuda Center Bevásárlóközponton, a főváros XI. kerületében, a Budafoki úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Mennyiségi korlátozás nélkül kapható július 18-tól az árstoppos liszt, olaj, tojás és UHT tej a Tesco üzleteiben, illetve online – az árstop vége előtt ezzel is segítve a vásárlókat. A vállalat emellett sokoldalú kedvezményrendszerrel biztosítja több ezer további terméke esetén az olcsó bevásárlást.
Vágólapra másolva!

Az élelmiszerárstop augusztus 1-jén életbe lépő kivezetéséig a Tesco a vásárlási limit eltörlésével is segíti vásárlóit. Így például a nyáron közkedvelt lángos vagy tojásos lecsó ársapkás összetevőit is korlátozás nélkül beszerezhetik.

A korábban érvényben lévő limit feloldása a csirkehúsra, a sertéscombra, valamint a kristálycukorra nem vonatkozik,

ezen termékek esetében ugyanis a vállalat továbbra is szükségesnek látja az egyszerre maximálisan vásárolható mennyiség meghatározásának fenntartását a megfelelő készletek biztosítása érdekében.

A korlátozás eltörlése nem vonatkozik a burgonyára sem.

A Tesco az élelmiszerárstop kivezetése előtt megszűntet néhány vásárlói mennyiségi korlátot Forrás: MTI/Róka László

Ha napról-napra összevetjük a minden kereskedőnél elérhető termékkategóriák legalacsonyabb egységárú termékeiből képzett kosarak végösszegét az Árfigyelőn, akkor az látszik, hogy július 5. és 11. között a Tesco hét egymást követő napon is a legolcsóbb volt, sőt folyamatosan alacsony áron kínálja az olyan alapvető élelmiszereket, mint a porcukor, az almalé, a narancslé, a sertéshús, a csirke, a friss tej, a túró vagy épp a sajt.

Ráadásul az Árfigyelő alapján az árstoppos étolajat július 6. óta a legalacsonyabb áron a Tescóban lehet beszerezni.

A Tesco üzleteit ugyanakkor nem csupán az árfigyelős termékekért érdemes felkeresni. Az áruházlánc ugyanis számos további eszközzel támogatja vásárlóit az élelmiszerre fordítható költségkeret okos beosztásában. A nyugdíjasok emellett minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből, ha használják hűségkártyájukat - áll a közleményben.