Ezek a világ legdrágább kaszinóhajói

The Anthem Of The Seas
Gaming machines in the casino on board Royal Caribbean's latest cruise liner 'The Anthem Of The Seas', a 4,905-passenger ship which is docked in Southampton on April 20, 2015. The ship is billed as the most technologically advanced cruise vessel ever. It boasts fast internet speeds, an all-digital check-in process, a skydiving simulator at sea and the first bumper cars at sea. AFP PHOTO / GLYN KIRK / AFP / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
A kaszinókat világszerte tömegek látogatják, ám az igazi rajongók összekapcsolják a szerencsejátékot a luxushajókkal. Ezek az utazások azonban esetenként egy egész vagyonba kerülhetnek, és nem pusztán a szerencsejátékon elvesztett pénz miatt. Mutatjuk a világ legdrágább kaszinóhajóit.
Vágólapra másolva!

A kaszinók világszerte népszerűek, azonban azt csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy a szórakozást luxus hajóutakkal kapcsolják össze. A vagyonos kaszinórajongók viszont szívesen vesznek részt ilyen utazásokon, ahol minden kényelmi igényt kiszolgáló hajókon kártyázhatnak vagy rulettezhetnek.

Ezek a luxushajók esetenként egész vagyonokat kérnek el a legdrágább lakosztályokért. A The Richest összeállítása alapján mutatjuk, melyek a világ legdrágább kaszinóhajói.

Lapozzon, a cikk a következő oldalon folytatódik!