Eladó Johnny Damon egykori baseballjátékos floridai otthona

Johnny Damon a  Boston Red Sox egykori baseball játékosának otthona
Johnny Damon a Boston Red Sox egykori baseball játékosának otthona
Vágólapra másolva!
Harmincmillió dollárért árulják Johnny Damon egykori Red Sox baseballjátékos floridai otthonát, amiben egy fodrászszalon is működik. 
Vágólapra másolva!

Johnny Damon híres volt vállig érő hajáról és bozontos szakálláról, ezért már kevésbé meglepő, hogy a birtokán egy fodrászszalon is üzemelt.

Johnny Damon a Boston Red Sox egykori baseball játékosának otthona Forrás: Youtube

Az 50 éves, visszavonult labdafogó, és felesége, a 48 éves Michelle Damon 2010-ben építették a kilenc hálószobás, tóparti házat Orlando külvárosában. Most 30 millió dollárért árulják. A mintegy 3.000 négyzetméteres ház egy zárt közösségben található Windermere városában, Orlando belvárosától mintegy 16 kilométernyire nyugatra. A körülbelül 4,8 hektáros teleknek körülbelül 165 méternyi vízpartja és egy dokkja van a Butler-tónál. A házaspár 2007-ben 4 millió dollárért vásárolta meg a telket, amihez egy kétsávos bowlingpálya, sportbár, szivarszalon és játékterem is tartozik.

A birtokon sosem lehet kifogyni a tennivalókból a legendás sportoló szerint. Az otthon elsődleges lakosztályában kávézóállomás, beltéri és kültéri zuhanyzó és egy kétszintes gardróbszekrény található. A házaspár hat, 7 és 16 éves gyerekei számára a házban van egy játszószoba, egy külön gyermekétkező és egy szabadtéri játszóház. A család a sport mellett a zenének is hódol, ezért két karaoke-helyiségük is van, valamint egy padlás a dobok és a gyűjthető gitárok tárolására. A házban három vendéglakás van, amelyek közül az egyikben jelenleg Damon édesanyja lakik. A házaspár azért döntött az eladás mellett, mert az ingatlant Damon baseball karrierje köré építették, és most hogy ő visszavonult, a gyerekeik pedig idősebbek, többet szeretnének utazni.

Az ingatlan kifejezetten a férfi különleges igényei szerint épült: annak érdekében, hogy a szezonon kívül is fitt maradjon van a házban két edzőterem egy szauna és egy gőzfürdő is, valamint több szabadtéri sportpálya (tenisz, kosárlabda és röplabda). Az ingatlanhoz tartozik egy sós vízű medence barlanggal, csúszdával, valamint úszó Hibachi grillel és bárral, valamint egy kötélpálya és egy zöldségeskert is.

Lessen be Bob Dylan hzába, amit egy whiskeykészítő vett meg. Mutatjuk Barbra Streisand luxusotthonát.

Forrás:Mansion Global