Hatalmas balhé volt a Lidlben szilveszter előtt - videó

Lidl, Lidl logó, logó, bevásárlóközpont, illusztráció,
Warsaw, Poland, Sept 2020: Logo of Lidl store. Lidl company sign - German global discount supermarket chain
Vágólapra másolva!
Félelmetes jelenetek zajlottak le a németországi Lidl és más üzletláncok egységeiben, ugyanis mindenki a szilveszteri slágertermékek közé tartozó tűzijátékokra hajtott.
Vágólapra másolva!

A németországi Lidl-, Aldi-, Kaufland-áruházakban, továbbá más üzlethálózatokban december 28-án kezdték el árulni a pirotechnikai eszközöket Németországban, melyeket természetesen csak három napig szilveszter napjáig lehetett megvásárolni. Akkora volt az érdeklődés, hogy rendkívüli állapotok alakultak ki a boltokban.

@pyrofreaak96 Lidl geisteskrank, wirklich ! #silvester#feuerwerk#lidl#silvester2023♬ Originalton - PyroFreaak96

A Lidl egyik alkalmazottja, Kevin egy TikTok-videóban számolt be a történtekről. A férfi felelevenítette, hogy amikor reggel 5:55-kor megérkezett a hajnali műszakba, a vásárlók már a parkolóban várakoztak, mikor pedig egy órával később kinyitottak, 150-en özönlötték el őket.

- írja a Promotions.hu.

@familie_kublik Einzelhandel Vibes #fyp#foryou#fypシ#foryoupage#fy#funny#foryourpage#fypシ゚viral#fypage#fürdich#fürdichpage#einzelhandel#lidl#lidldeutschland#lidlmitarbeiter#lidlgoestiktok#lidllohntsich#arbeit#work#fürth♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

De emellett is számos videó került elő arról, hogy milyen rendkívüli állapotok uralkodtak a háromnapos akció időszakában. A Lidl alkalmazottai például közvetlenül a raktárból dobáltak ki pirotechnikai eszközöket a bejáratnál várakozó tömegbe, amelyen az egyik vásárló igencsak kiborult.