Férje halála után döntött úgy az év fehérnemű modellje, hogy regisztrál az OnlyFansre - fotók

Vágólapra másolva!
Egy nő férje tavaly meghalt egy szörnyű balesetben, ezután a nő nehéz anyagi helyzetbe került, már a számlákat sem tudta fizetni. Emiatt úgy döntött regisztrál az OnlyFansre. Ma már több tízezrek követik Instagramm oldalán és a legutóbbi Glamour díjátadón elnyerte az év fehérnemű modellje díjat is.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Carmen Walesben élt férjével és kislányukkal. Tavaly egy baráti összejövetelről tartott hazafelé, mikor egy hívást kapott.

A telefonban elmondták neki, a férje motor balesetet szenvedett.

A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Ezután Carmen hét hónapig minden nap látogatta a férjét a kórházban. A férfi állapota egy tüdőgyulladás után nagyon súlyos lett, már nem lehetett megmenteni az életét.

A férje halála után nem sokkal Carment hamar utolérte a valóság. Rájött, nem tudja egyedül fizetni a számlákat és 12 éves lányáról is gondoskodnia kell. Ekkor barátai megkérdezték tőle nem akar-e az OnlyFans-en modellkedni. A nő először elutasította ezt a lehetőséget, de később mégis úgy döntött regisztrál. Ezután elkezdett fehérneműs fotókat feltölteni az oldalra.

Az anya eleinte fehérneműs képeket töltött fel az oldalra és azt is csak ritkán. Pár száz fontot keresett vele ugyan, de sosem volt más célja. Az OnlyFansre csak egy mellékállás volt eleinte. Ennek köszönhetően viszont új házba tudott költözni, ahol lányával töltötte a karácsonyt.

Eközben Carmen fehérneműmodellként is elkezdett dolgozni, ezért azt reméli hamarosan letörölheti OnlyFans fiókját.

A bombázó elnyerte a Glamour díjátadó év fehérnemű modellje címét, valamint bejutott egy másik verseny döntőjébe.

Ezután az Instagram oldalán megsokszorózodtak a követői száma. Ma már 24 ezren követik az oldalát.

A nő elmondta, hogy mindig szeretni fogja a férjét, de igyekszik maga mögött hagyni a múltat. Carmen az ideje nagy részét a Glamour modellek között tölti. Ez megerősíti őt, hogy folytassa modell karrierjét.