Vágólapra másolva!
A Szegedi Városi Bíróság nyomozást indított Balogh László MDF-es parlamenti képviselő feljelentése kapcsán. A miniszterelnök titkosszolgálati múltját vizsgáló bizottság elnökének bejelentése szerint egy ismeretlen nő telefonon többször is trágár megjegyzéseket tett rá.
Vágólapra másolva!

Rágalmazás vétsége miatt nyomozást rendelt el a Szegedi Városi Bíróság pénteken ismeretlen tettes ellen, azt követően, hogy Balogh László MDF-es parlamenti képviselő az őt ért telefonos fenyegetés miatt bírósághoz fordult. A Csongrád Megyei Bíróság a nyomozás lefolytatását a Szegedi Rendőrkapitányságra bízta. A végzés indoklása szerint Balogh Lászlót július 20-án éjjel egy ismeretlen személy felhívta. A telefont a politikus felesége vette fel, akinek az ismeretlen fenyegető trágár megjegyzéseket tett Balogh Lászlóra. A végzésben ezek közül a következő két megjegyzés szerepel: "fel kellene akasztani", valamint "a te férjed egy gazember". Másnap dél körül hasonló telefont kapott az MDF-es képviselő.

A politikus bejelentése szerint mindkét alkalommal nő telefonált A bíróság azt állapította meg, hogy a cselekmény alkalmasnak látszik a rágalmazás vétségének megállapítására, ezért az elkövető személyének megállapítására elrendelte a nyomozást.