Halálos gázolás egy budapesti villamosmegállóban

Vágólapra másolva!
Halálos gázolás történt egy budapesti villamosmegállóban péntek éjjel. Egy kocsi gyakorlatilag keresztülhajtott egy Róbert Károly körúti megállón, a balesetben egy ember meghalt, kettő súlyosan megsérült.
Vágólapra másolva!

Három embert gázolt el egy autós egy budapesti villamosmegállóban péntek éjjel, az egyik gyalogos meghalt, a másik kettő súlyosan megsérült. A kocsi gyakorlatilag keresztülhajtott a Róbert Károly körúti megállón.

A két súlyos sérültet még a helyszínen ápolnak a mentők - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. A személygépkocsi teljesen keresztbe szelte a Róbert Károly körutat a Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt. A helyszínre egy tűzoltóautó, négy rendőr- és négy mentőautó érkezett. A rendőrök három sávot lezártak. A helyszíni vizsgálat még folyik - közölte Tóth Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A baleset károsultjainak kártérítést fizet a BKV. A társaságnak van olyan biztosítása, amely az üzemeltetési körébe tartozó járdákon, járdaszigeteken és a végállomások területén tartózkodóknak nyújt biztosítási védelmet. Így a hasonló balesetek esetében is kártérítést fizet a társaság - közölte a közlekedési vállalat szombaton.