Csepeli gyilkosságok: Ausztriában fogtak el egy újabb gyanúsítottat

A 32 éves magyar állampolgár megalapozottan gyanúsítható egy diósdi férfinak a megölésével. A gyilkosság összefügg a Csepelen elásott emberek ügyével.

A csepeli erdőben elásott emberek ügyével öszefüggő gyilkosság újabb gyanúsítottját fogták el Bécsben. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai az osztrák hatóságokkal működtek együtt. B. Zsolt 32 éves magyar állampolgár megalapozottan gyanúsítható annak a diósdi férfinak a megölésével, amely bűntettel B. Dragan és Cs. János magyar állampolgárt már meggyanúsította az NNI.

Az újabb gyanúsítással háromra emelkedett azoknak a száma, akiket az ügyben emberöléssel gyanúsít a rendőrség.

Az eljárásban a Nemzeti Nyomozó Iroda augusztus közepén azt közölte: három ügyben vizsgálódnak, valamennyi a Csepel-sziget egy bizonyos területéhez kapcsolódik. "Személy elleni erőszakos bűncselekményekről van szó, és személyi összefüggés is van köztük, ugyanakkor egyelőre külön ügyként kezelik azokat" - mondta akkor Deme Tamás őrnagy.

Az első eljárás egy rablás, amelynek három gyanúsítottja van, a második az augusztus 11-én kihantolt négy holttest ügye, a harmadik pedig egy diósdi férfi meggyilkolása, a holttestét még nem találták meg. Ebben az emberölési ügyben, egy diósdi férfi egy évvel ezelőtti meggyilkolásával gyanúsították meg Cs. Jánost és B. Dragan 38 éves szerb állampolgárt. Őt az NNI tájékoztatása szerint ujjlenyomat alapján sikerült azonosítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKK