Megint füstölt a metró

Vágólapra másolva!
Ismét a teljes vonalon jár a 3-as metró, amelynek vonalán reggel füstölt az egyik szerelvény. A tűzoltóság szerint elektromos hiba okozhatta a füstöt.
Vágólapra másolva!

Az [origo] a BKV fődiszpécserétől megtudta, hogy füstölt egy metrókocsi a 3-as metró vonalán. Emiatt először áramszünet volt, majd kiürítették a Nagyvárad téri állomást. A Nagyvárad tér és Deák Ferenc tér között pótlóbuszok vitték az utasokat, majd nem sokkal fél kilenc előtt újra megindult a forgalom.

Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az [origo]-nak elmondta, hogy a metrószerelvény első kocsija füstölt. A szóvivő feltételezése szerint elektromos probléma okozta a füstöt, a szerelvény első kocsijának áramszedője érhetett a falhoz. Kisdi Máté azt mondta, hogy amikor a tűzoltók kiérkeztek, nem tapasztaltak füstöt, hőkamerával átvizsgálták a metrókocsit, majd további vizsgálatra elszállították.

Két napon belül már másodszor füstöl a metró: hétfőn délelőtt a 2-es metró vonalán állt a forgalom, mert az egyik utas füstöt jelentett az egyik metrókocsiból.