Vágólapra másolva!
Október 11-én, szombaton a Hungexpón rendezik Közép-Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválját. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát, amelyet most egy kedvezményes csoportos jeggyel is átélhetnek a bulizni vágyók.
Vágólapra másolva!

A Red arénában az amszterdami premiert megelőzően Magyarországon mutatja be először a különleges, direkt a jeles eseményre tervezett vizualizációval kiegészített hybrid live produkcióját Dubfira. Mellette korunk legizgalmasabb előadói közül idén Franciaországból érkezik Gesaffelstein, akit olyan elismert művészek egészítenek ki, mint a közönségkedvenc Chris Liebing és a The Advent vs Industlyzer duó. Szintén a Red arénában köszönthetjük Len Fakit és a libanoni Nicole Moudabert.

A nemzetközi színtéren is elismert holland titánok közül Dannic, Dyro, Firebeatz, Don Diablo és Julian Jordan bontja majd le a Blue aréna falait. A Green aréna felfokozott hangulatáról ez alkalommal is a stílus nagyjai gondoskodnak majd, hiszen itt táncolhatunk kifulladásig David Squillace, Karotte, Reboot és Petar Dundov live szettjeire, de érdemes a kihagyhatatlan listára tenni a Detroitból érkező Stacey Pullen és az örök kísérletező Max Cooper fellépését is.

Hazánk úttörő szelektorai sem maradhatnak ki a műsorból, így a Red arénában HOT X mellett, az egyedülálló nemzetközi sikereket elérő Jay Lumen, illetve az itthon már számtalanszor bizonyított SANFRANCISCOBEAT és Gabor Kraft kínálja majd a bulizókat a legjobb techno zenékkel.

A Blue aréna hazai pályájának képviseletét Androa, Julia Carpenter, Muzzaik, Firedog és a Dublic fivérek látják el. Peter Makto és az újonnan reflektorfénybe került Max Demand mellett, a Green aréna közönségét Yvel & Tristan és a Secret Factory készül átmozgatni.

Idén is sokszínű zenei élményt ígérő programkínálattal jelentkezik a szabadtéri Soundhead terasz, melynek pultjában Sikzath, Crossninetroll, Beta, Poli, Bernathy Zsiga live, james Cole, Metha, Bohumil, Wobdawulf és a Stereokillaz is feltűnik majd.

A Deadcode online jegyrendelő rendszerében egy új csoportos jegy kategóriát is felfedezhető. A 22 órái időkorlátos bejutáshoz kötött, 10 fős csoportos jegyekhez (melyből minimum 5 fő lány), most mindössze 60 000 Ft vagyis 6 000 Ft/db áron juthatnak hozzá. A jegytípus kizárólag online rendelhető.