Komoly eredmények, de tennivaló is akad még

Vágólapra másolva!
Benedek Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az elvégzett feladatokról, meg azokról is, amelyekben még van mit tennie a kerület vezetésének.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy bár „csak" egy kerületi képviselő, de természetesen országos ügyekkel is kell foglalkoznia. Az országos politikát még politológus hallgatóként kezdte el követni, a tanulmányaira hivatkozva beszélt még Benedek Zsolt arról is, hogy az állampolgároknak részt kell venniük a választásokon, így a most következő EP szavazáson is, hozzátéve, vannak demokratikus országok, ahol pénzbírsággal is sújtják azokat, akik távol maradnak a voksolásoktól.

Minden olyan politikai aktus, ahol az emberek véleményét kérik ki, legyen az népszavazás, választás, országgyűlési, önkormányzati, Európa Parlamenti, az a demokrácia ünnepe, amin illik részt vállalni.

A politikus hozzátette, csak egyetérteni lehet a miniszterelnök szavaival, aki a hétvégén egy migrációval foglalkozó konferencián arról beszélt, hogy minden hazaszerető embernek el kell mennie most május 26-án szavazni.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.