Halott feleségének és az asszony gyilkosának is üzent az óbudai óvónő férje

2019.10.11. 16:21

Az egész család elmenekült a tavaly novemberben meggyilkolt óbudai óvónő házából. Az egyedül maradt férj azt mondja, hogy felerősítette a családi vitákat a tragédia és üzent felesége gyilkosának is a börtönbe.

 Az asszonyt tavaly november 21-én lőtte le gyilkosa az utcán. Az idős férfi nem bírta elviselni, hogy lánya és a nő fia összeköltöztek, ő pedig egyedül maradt. A gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, de a rendőrök még éppen időben találtak rá. Most letartóztatásban várja a tárgyalást. 

Az óvónőnek volt két fia és már unokiái is. A gyerekek azóta sem tudták feldoglozni a történteket. Apjuk a Ripostnak beszélt a végzetes napról.

Mindenki imádta Hajnalt. Borzasztó volt, amikor megtudtuk, mi történt. Özönlöttek a rendőrök, órákig helyszíneltek, majd mindenki elment... A két fiammal magamra maradtam a csendben, és amikor bezártuk az ajtót, rögtön nekem estek. Azt mondták: "Na apám... Te nem vagy áldozat! Soha nem teheted jóvá, hogy anyával nem bántál jól.

- mondta el a családapa, aki azóta is minden nap átéli a szörnyű pillanatokat. 

Úgy érzi, hogy nem tudta eléggé boldoggá tenni a feleségét, és fiai is őt hibáztatják. Ákos, aki a gyilkos lányával jár jegyben azóta elköltözött otthonról. Apja szerint nagyon rossz lelki állapotban van. 

"Sokkal rosszabbul, mint akkor volt. Minden baját rajtam vezeti le, olyanokat üzenget, amik szinte már fenyegetések..."

Forrás: Police.hu

A III. kerületi ház most üresen áll, a család szeretné eladni. A megtört apa a Riposton keresztül üzent a felesége gyilkosának.

József! Sajnálom, hogy egy élet munkája után így kellett végezned! Remélem, dogloztatni fognak, minél többet, hogy vezekelhess. Én nem haragszom rád, de megbocsátani soha nem fogok tudni!

Sőt, a férj meghalt feleségének is üzent: 

Hajnal. Remélem látsz engem. Látod, hogy minden nap erőt veszek magamon, hogy felkeljek az ágyból és véghezvigyem, amit közösen terveztünk.Remélem, már belátod, másképp kellett volna bánnunk egymással az elmúlt tíz évben. Hibáztatom magam, bűntudatom van, hogy ezt tették veled. Nagyon szerettelek egész életünkben.

Úgy tudni, hogy lelőtt óvónő sokszor mondogatta, hogy korán meg fog halni, és a gyilkosság előtt egy hónappal végrendeletet is írt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK