Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket, "szívük szerint még a szavazati jogot is megvonnák tőlük" - jelentette ki Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten.

A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának  a minap. A Soros-párt politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon - tette hozzá.

A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, hanem a vidékiek és az alacsonyabb képzettségűek választási jogát is megkérdőjelezik. A Momentum és a baloldal nem először megy neki az időseknek és a számukra ellenséges választói csoportoknak"  - hangoztatta Nacsa Lőrinc, felidézve, hogy a Momentum korábbi elnökségi tagja korábban azt mondta, hogy "rühelli a vidékieket", és "a mára teljesen baloldalivá vált Jobbik farhát-kommandónak és hülyének nevezte a nyugdíjasokat".

Nacsa Lőrinc a felsorolást folytatva úgy fogalmazott, hogy "a gyurcsányista Niedermüller Péter a fehér keresztényektől félti a magyar választásokat, a szocialista Bangóné pedig lepatkányozott minden kormánypárti szavazót". Ugyanez a baloldal - mutatott rá - a migránsokat tömegével telepítené be.