Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják azt a 29 éves férfit, aki megkéselte egyik ismerősét egy 7. kerületi szórakozóhelyen bosszúból. Azért támadta meg, mert miatta akarták elbocsátani a munkahelyéről, ahol biztonsági őrként dolgozott. 

A vád szerint a 29 éves férfi tavaly nyáron, június 29-én egy ismerősével, későbbi áldozatával  együtt ivott és drogozott ismerőse lakásán. 

A két férfi késő délután összeveszett egy korábbi ügy miatt. Az ismerős felhívta a férfi egyik munkatársát, aki előtt negatív színben tüntette fel. Ennek hatására a 29 éves férfinak már telefonon fel akart mondani a főnöke. Ezek után mindketten elindultak a támadó munkahelyére. A férfi megkért egy nála két évvel fiatalabb férfit, hogy menjen vele, mert szeretne rendezni egy konfliktust, aztán felkapott egy zsebkést. 

Amikor a 29 éves férfi meglátta, hogy áldozata a kollegáival beszélget, szidni kezdte és rátámadt a férfira, aki védekezni kényszerült. A támadásba bekapcsolódott a társa, ő is ütötte-verte az áldozatot. 

Ezt kihasználva, 

a férfi az áldozathoz lépett, és a zsebkéssel háton szúrta. 

A térfigyelő kamerák rögzítették a verekedést:

A támadó kollégái, biztonsági őrök választották szét a verekedőket. 

Az áldozat életveszélyesen megsérült. 

A Fővárosi Főügyészség ügyészei a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló támadót életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják. Azt indítványozták a vádiratban, hogy a bíró küldje börtönbe és tiltsa el a közügyektől is. 27 éves társával szemben garázdaság vétsége a vád, és az ügyészség azt indítványozta, hogy kapjon pénzbüntetést.