Gyerekeket fosztott ki a gyöngyösi koldusmaffia

abandoned abuse anxiety background brick bullied bullying caucasian child conflict copy depressed depression despair emotional fear floor girl harassment indoors kid lonely outcast person pressure problem sad scared school shame sitting social sorrow spac
Vágólapra másolva!
Hiába tettek feljelentést a szülők, hogy a gyöngyösi buszpályaudvaron tanyázó, bedrogozott koldusmaffia zsarolja a gyerekeiket, a rendőrség először nem foglalkozott az üggyel a Blikk cikke szerint.
Vágólapra másolva!

Végül egy ötgyermekes anya elkeseredett hangú levélben fordult a közösségi oldalán a nyilvánossághoz, és ennek meg is lett a foganatja. Mint írta, eltűnt a kisfia perselyéből 30 ezer forint. Amikor kifaggatta őt, kiderült, hogy

egy férfi zsarolással arra kényszerítette: naponta vigyen neki pénzt.

"Miközben a fiam tanítás végén a haza tartó járatra várt, egy fiatalember megfélemlítette és pénzt követelt tőle a gyöngyösi buszpályaudvaron" - írta posztjában az asszony.

A felháborodott nő hiába ment a gyöngyösi rendőrségre, hogy feljelentést tegyen,

azzal hessegették el, ha a fiú magától adta át a pénzt, az nem bűncselekmény.

A lap szerint azt kérdezte tőle a rendőr, hogy "A feljelentés hosszú időt vesz igénybe, biztos, hogy ezt szeretné?

Pár óra alatt több ezren osztották meg a dühös édesanya posztját.

Másnap a gyöngyösi nyomozók bekérték a nőt, hogy mégiscsak tegyen feljelentést.

Miközben az asszony a kapitányságon vallomást tett, a buszpályaudvaron a 13-as megállónál tovább kaszáltak a drogos koldusok - írja a lap. Végül a rendőrök jöttére szétspricceltek a szélrózsa minden irányába.

"Egy férfi követett a buszmegállóig, közben motyogva pénzt követelt tőlem. Hiába mondtam, hogy nincs egy forintom sem, megragadott a vállamnál, de ellöktem magamtól. Épp most vitték el a rendőrök, ott van a mentőautóban" - mondta a lapnak egy buszra váró diák.

A címlapi kép illusztráció.