Már nem akarta a pultosnő kiszolgálni a férfit a szarvasi kocsmában, ezért az felháborodva fenyegetőzött. A nő élettársa próbálta csitítani, mire a férfi hasba szúrta egy késsel. Az ügyészség azt javasolta, hogy a támadó maradjon letartóztatásban.

A férfi 2019 nyarán iszogatott egy szarvasi kocsmában, ahol egy idő után a pultosnő már nem akarta kiszolgálni. A férfi ideges lett, hangosan méltatlankodott és fenyegetőzött, a nő élettársa próbálta megnyugtatni. A férfi előrántott egy kést és hasba szúrta a férfit, akinek az életét a gyors orvosi segítség mentette meg.

A támadó ellen emberölési kísérlet miatt emelt vádat az ügyészség. A hentest korábban már elítélték erőszakos bűncselekményért, emelletta letartóztatása alatt megpróbált megszökni a börtönből, ezért a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint abban az esetben, ha szabadon engedik,  fennáll a veszélye annak, hogy megszökik, elrejtőzik vagy újabb bűncselekményt követne el. Javasolták a Szegedi Ítélőtáblának, hogy tartsa fenn a letartóztatását – írja az ügyészség.hu.