40 ezernél is többen mentek ki a Vajdahunyad várához

CSUKÁS István
Budapest, 2021. augusztus 21. Egy kisfiú a kovácsbemutatón a Gyerekliget rendezvényen, az államalapítás ünnepéhez kapcsolódó többnapos Szent István-napi rendezvénysorozat egyik helyszínén a Városligetben, a Vajdahunyad váránál 2021. augusztus 21-én. A mesés közeget a várba rendezett herceg- és hercegnőképző programok és aktivitások biztosítják, illetve a vár melletti Kós Károly sétányra telepített Pintyőke színpad biztosítja a helyet Csukás István leghíresebb és legszeretettebb mesehőseinek, melyet a tavaly elhunyt művész tiszteletére és emlékére állítanak ki. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Több mint 40 ezren látogattak el a budapesti Vajdahunyad várához a Szent István-napi programokra - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szombaton az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Izgalmas kalandok, változatos programok várták a gyerekeket a Kós Károly sétányig terjedő Gyerekligetben pénteken. Hozzátették: minden korosztály találhat aktív programokat a hétvégén.

Koltai Vivi, Sütő András és Vincze Márton színészek mesélésében szombaton is életre keltek Csukás István író legszeretettebb mesehősei a Pintyőke "cirkuszban".

A bátrabbak a kulturális programokon kívül a Magyar Honvédség bemutatóit is élvezhették - írták.

Egy kisfiú a kovácsbemutatón vesz részt a Gyerekliget rendezvényen. Forrás: MTI/Mónus Márton

A Műegyetem Rakpartotból igazi koncdrt helyszín lett,

egyszerre több mint 20 ezer, a teljes nap folyamán pedig közel 50 ezer ember bulizott együtt a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a Road, a Tankcsapda és Demjén Ferenc koncertjén

- írta közleményéban a Magyar Turisztikai Ügynökség.