Nem ért véget a megvakított kecskeméti nő megpróbáltatása

Gabriella, Kecskemét, szem, szem kinyomás
Lakatos Gabriella és testvére Róbert
Vágólapra másolva!
A bíróságon találkozik exével az a 22 éves kecskeméti nő, akinek a férfi mind két szemét kinyomta. Most azért kell felelnie, mert korábban elrabolta a nőt. A Borsnak Lakatos Gabriella testvére beszélt arról, hogy hogyan élik ezt meg.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo is írt, a férfi és Lakatos Gabriella egykor párkapcsolatban élt, de végül a lány szakított. A férfi ezt nem fogadta el, ezért a most 22 éves nőt

elrabolta kemecsei otthonából és Berettyóújfalura hurcolta.

Amikor elfogyott az élelmük, elmentek a boltba, a lány pedig talált egy megfelelő pillanatot, amikor sikerült megszöknie. A Gengszter becenevet egyébként büszkén viselő bűnöző idén februárban egy személyes találkozó során megpróbálta rábírni Gabriellát, hogy a feljelentést vonja vissza, de amikor Gabriella közölte, erre nem hajlandó, a férfi éktelen haragra gerjedt:

a nőt brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta.

A férfi ellen emberölés kísérlete címen indítottak nyomozást. Ma azonban a felek az emberrablási ügy tárgyalásán találkoznak a bíróságon.

"Az egész család Gabica mellett van. Támogatjuk és segítjük őt, az Úr mellett mi tartjuk benne a lelket - mondta a Borsnak a lány lelkészként és szociális munkásként is tevékenykedő testvére, Róbert.

Lakatos Gabriella és testvére Róbert Forrás: borsonline.hu

"Régóta terveztük, hogy a húgomat elviszem a Szentföldre, ez a múlt hétvégén megvalósult. A zarándoklat előtt

Jézus azért is jött el a Földre, hogy vakokat gyógyítson. Az utazásunk során mindketten rengeteg erőt kaptunk Istentől, a reményt pedig sosem adjuk fel" - magyarázta Róbert, és hozzátette: úgy véli, testvére bántalmazója a legszigorúbb büntetést érdemelné.

"Szörnyű kimondanom, de amikor a támadás után találkoztam a testvéremmel a kórházban, azt kérdeztem tőle, hogy miért nem halt meg. Ez a lény, akit nem tekintek embernek, annyira elbánt vele, hogy az lett volna a reális.

A gyilkosokat különb embernek tartom Gy-nél. A bíróságon ugyan személyesen fogunk vele találkozni, de balhé biztosan nem lesz. Mi nem vagyunk bűnözők, és nem hagyjuk, hogy a jogos indulataink irányítsanak bennünket.

- fejezte be Róbert.

A lap szeretett volna Gabriellával is beszélni, de éppen aludt, és azt természetesen nem várták el, hogy a bátyja ezért felébressze.