Hajtóvadászat: megdöbbentő hírek és újabb képek a körözött budapesti gyilkos férfiról

Angyalföld, gyilkosság, TÜRK RÓBERT DÁNIEL
Vágólapra másolva!
Csütörtökön este találták meg annak a 27 éves nőnek a holttestét egy XIII. kerületi lakásban, akit a gyanú szerint a barátja gyilkolt meg. A 35 éves férfit, Türk Róbert Dánielt azóta is keresi a rendőrség. A közösségi oldalán több olyan képet posztolt, amin együtt vannak.
Vágólapra másolva!

A XIII. kerületi Véső utcai lakásban találták meg a rendőrök a 27 éves nő holttestét csütörtökön este 22 óra 30 perc körül. A Bors információi szerint a férfi maga jelentette be a rendőrségen, mit tett, és aztán elmenekült a helyszínről, őt most is keresik. Más hírek szerint a szomszédok hívták a rendőröket és a lány édesanyját is, hogy nagy a csönd a lakásban, kicsörög a telefon, de senki nem veszi fel.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi közösségi oldala tele van olyan képekkel, amin az áldozatával együtt látható.

Az elmúlt időszakban voltak együtt válogatott focimeccsen, a Balaton Soundon, 4 napja pedig a tiszaújvárosi triatlonról posztolt.

Forrás: facebook.com/ Róbert Türk

A képeken jól láthatóan boldogok együtt, mosolyognak és ölelkeznek. Drámai ezeket a néhány nappal ezelőtti képeket látni.

Forrás: Facebook

A férfi Instagram oldalán felháborodott kommentek sorakoznak.

Ordibálás, majd síri csend

Ahogy azt korábban megírtuk, a Borsnak a ház egyik lakója elmondta, hogy a nő és a férfi nagyjából három hónapja ismerkedtek meg egymással, és csütörtökig nem látták, hogy gondjaik lennének.

Forrás: facebook.com/ Róbert Türk

- mondta a lakó.

Türk Róbert Dániel Forrás: Police.hu

Aki felismeri a képen látható férfit, Türk Róbert Dánielt, vagy tud róla valami nyomozás szempontjából hasznosat, jelentkezzen a rendőrségen!