Gyurcsányék ismét helyre tették Karácsonyt - videó

KARÁCSONY Gergely; KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Angéla; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél ellenzék főpolgármester-jelölt kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása polgármesterjelölt politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY vála
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Ismét nekiment a Gyurcsány-párt Karácsonynak, aki korábban mindent teljesített, amit Gyurcsány Ferenc kért tőle. Karácsony most azzal húzta ki a gyufát, hogy szerinte a Gyurcsány-párt nem olyan erős, mint azt mondják. Gréczy Zsolt tette helyre a főpolgármestert.
Vágólapra másolva!

„100 százalékig biztos vagyok benne, hogy újraindulok" – mondta hétfőn Karácsony Gergely főpolgármester, amikor arról kérdezték, hogy újra elindul-e a posztjáért a 2024-es önkormányzati választáson. Karácsony azt is mondta, hogy nagyon meglepődne, ha a DK saját jelöltet állítana, mert akkor kiderülne, hogy nem is olyan nagy párt.

Minderre Gréczy Zsolt, gyurcsányista képviselő azt mondta,

– fogalmazott.

Gyurcsányék megint Karácsonyt fenyegetik Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Gyurcsány markában Karácsony

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely három és fél év alatt csődbe vitte a fővárost, a kormányt pedig egész egyszerűen azért támadja minden alap nélkül, mert főnöke, Gyurcsány erre utasította. A főpolgármester kisdiák módjára meg is csinálta a házi feladatot, ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy nem fizeti be a szegényebb önkormányzatok megsegítésére szolgáló szolidaritási adót. Ennek az az oka, hogy Karácsony 2024-ben szeretne főpolgármester-jelölt lenni. Nos, Gyurcsány Ferenc meg is dicsérte Karácsonyt a viselkedéséért egy, az RTL-nek adott interjúban. Úgy fogalmazott: amit Karácsony Gergely gondol a világról, az beilleszthető abba, amit mi gondolunk a világról.