Az RTL Klub sorozatszínészét, Nagy Ervint politikusnak képezik ki

Vágólapra másolva!
Jól láthatóan politikai szerepre készíti fel a dollárbaloldal és persze a Soros-birodalom Nagy Ervint, baloldali politikai aktivista sorozatszínészt. Mindez abból a propagandainterjúból is világosan kiderült, amit a volt indexesek Telex nevű blogjának adott. A megszokott trágárkodás és semmitmondás mellett azért Nagy Ervin több furcsa dolgot is mondott. Így például, hogy ő már az apja mellett ült egy Mustangban, amikor Rákay Philip még gyerek volt, miközben a Kádár-rendszerben ilyen autója még a legfelsőbb pártvezetőknek is meglehetősen ritkán volt. Nagy édesapja egyébként egy átlagos NB 1-es futballista volt, így még érthetetlenebb, hogyan tett szert egy ilyen autóra. Feltéve, ha Nagy Ervin nem hazudik. A beszélgetésben a sorozatszínész egyébként úgy beszélt magáról, mint aki nem a hatalomnak, hanem a népnek akar megfelelni. Ez utóbbi akár egy középszerű politikus PR-szövegének is betudható. Nyilvánvaló: miután Biden embere, az amerikai nagykövet, Pressman meghívta a botrányos széderestére (az antiszemita Jobbik-elnökkel együtt), a sorozatszínész kiképzése megkezdődött. 
Vágólapra másolva!

Hosszú propagandainterjút készített a Soros György által pénzelt volt indexesek blogja Nagy Ervin sorozatszínésszel. A baloldali propagandalap a több mint egyórás beszélgetés során egyetlen kényelmetlen kérdést sem tett fel a baloldali politikai aktivista RTL Klub-sorozatszínésznek. A beszélgetésből világosan kiderült, hogy Nagy Ervint a Soros-birodalom valamilyen politikai szerepre próbálja felkészíteni, mivel a dialógus jelentős része a kormány és a kormánnyal nem ellenséges szereplők gyalázásáról szólt. Nagy saját magára már szinte politikai szereplőként tekint, mivel többször kijelentette, hogy

nem a hatalomnak, hanem a népnek és az igazságnak akar megfelelni.

Mindezek mellett a sorozatszínész azzal a hazugsággal állt elő, hogy ő úgymond független, és centrumpárti.

A függetlenség hangsúlyozása tipikus baloldali taktika, hogy ezzel elrejtsék a valódi politikai szimpátiájukat, a Kádár-kor hatalom által támogatott szereplői is ezt a taktikát alkalmazták 1990 után, amikor a múltjukkal szembesítették.

Nagy Ervin mára egy a baloldali politikai aktivista lett - itt éppen Zámbó Jimmy Forrás: Origo

Zelenszkij szeretne lenni Nagy Ervin?

Az utóbbi egyértelműen már arra utal, hogy Nagyot valamilyen politikai szerepre készítik fel. Ennek volt az egyik eleme, amikor David Pressman, Joe Biden embere az antiszemita Gyöngyösi Mártonnal közösen hívta meg a sorozatszínészt egy szédervacsorára. Akkor is joggal merült fel mindenkiben, hogy miért hívta meg Biden embere az egyébként meglehetősen középszerű színészt. Lehet, hogy Zámbó Jimmy mókás alakítójából magyar Zelenszkijt akarnak csinálni? Mindenesetre követségi meghívása több mint meglepő volt. Korábban egyébként maga Nagy Ervin óvatoskodva már utalgatott a közte és Zelenszkij közötti lehetséges párhuzamra.

Érdemes visszaidézni, hogy Nagy 2017-ben interjút adott a baloldali propagandalap HVG-nek. Az interjúban a magyar emberekre nézve elképesztően sértő gondolatokat fogalmazott meg, és a Gyurcsány-Bajnai világot, Karácsony Gergely tartótisztjének regnálását sírta vissza.

─ fogalmazott a színész.

Nagy Ervin példaképe Forrás: MTI/EPA-PAP/Marcin Obara

De további hajmeresztő állítások is elhangzottak tőle, úgymint:

Vagyis, Nagy Ervin szerint a magyar társadalom, amely négyszer egymás után, kétharmados többséggel Orbán Viktorra szavazott, cselekvésképtelen, ostoba emberekből áll, akik képtelenek megérteni, hogy mi a jó nekik.

A Zelenszkij ukrán elnökhöz hasonlóan tűsarkúban pózoló, gyakran háborús retorikát alkalmazó színész egy baloldali rádióadásban utalásokat tett arra vonatkozóan, hogy a jövőben nem tartja kizártnak a példaképe, Zelenszkij elnök útjára lépését.

mondta a Klubrádiónak azzal kapcsolatban, hogy el tudná-e képzelni magát egy olyan szerepkörben, mint amit Zelenszkij tölt be Ukrajnában.

Honnan volt pénze Mustangra a Nagy családnak a Kádár-rendszerben?

A propagandainterjúban természetesen szóba került a sikeres producer, Rákay Philip is. Ismeretes, hogy az elmúlt időszakban a Budapest felgyújtásának reményéről egy 150 fős tüntetésen álmodozó Nagy Ervint a producer szellemesen megalázta, elmagyarázta a színésznek, hogy miért gyalázatos háborús uszítása. Rákay Philip korábban azt is felajánlotta a színésznek, hogy elviszi egy körre az autójával, ugyanis Nagy szóvá tette, hogy szerinte Rákay Philipnek drága autója van. Erre most ilyen alpári stílusban reagált a baloldali politikai aktivista:

De honnan volt pénze a Nagy családnak Mustangra? Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nagy kijelentése annak fényében is meglepő, hogy egyrészt a Kádár-rendszerben az egyszerű emberek nem tudtak Mustangot venni. Nemcsak azért, mert nem volt arra elegendő pénzük, hanem az országba fizikailag is körülményes volt autókat behozni, tehát a jómódúak sem nagyon jártak ilyen autókkal.

Nagy Ervin édesapja egyébként labdarúgó volt, 125 NB 1-es mérkőzést játszott a Tatabánya, az MTK és a Dunaújváros csapatában 1966-71 között. Ezen a 125 mérkőzésen csatárként 15 gólt szerzett.

Érdemes ehhez még azt is hozzátenni, hogy a korban legjobbnak számító Albert Flórián, aki 1967-ben kapott Aranylabdát, nem járt Mustanggal, a későbbi években sem. Nem volt Mustangja Dunai Antalnak, Bene Ferencnek és Farkas Jánosnak sem, akik szintén a kor legjobb, válogatott magyar labdarúgói voltak.

Rákay Philip: Ez itt Magyarország, nem lesz Majdan

Korábban Rákay Philip alaposan helyretette Nagyot:

- írta közösségi oldalán Rákay Philip. A teljes bejegyzést alább olvashatja:

Nem meglepő módon a teljes baloldali színész-aktivista világ Nagy Ervin "segítségére" sietett, és azóta rettentő szánalmas módon kórusban próbálják gyalázni Rákay Philipet.

Megszokott trágárkodás

A propagandainterjúban a trágárkodás sem maradt el a sorozatszínésztől.

- ezzel a veretes kijelentéssel Trombitás Kristóf jobboldali influenszert próbálta meg egy kicsit gyalázni Nagy Ervin, de ezzel is inkább saját magát tette nevetségessé. Nem először.