Teljesen összetört a XIII. kerületben meggyilkolt lány édesapja, újabb drámai részletek derültek ki

Türk, Róbert, Cenzúrázott,
Vágólapra másolva!
Gyilkosság történt Budapesten a XIII. kerületben csütörtökön. Egy fiatal, 27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a Véső utcában lévő egyik társasházban, miután valaki bejelentést tett a segélyhívó központban.
Vágólapra másolva!

A harmadik emeleti lakásba csak úgy jutottak be a rendőrök, hogy be kellett törni az ajtót. A fiatal lány halálával összefüggésben Türk Róbert Dániel ellen adtak ki elfogató parancsot.

A Metropol elérte a fiatal áldozat édesapját, Róbertet.

- mondta összetörve Petra édesapja a lapnak.

A férfi baráti társasága egyébként képtelenségnek tartja, hogy az általuk szelíd és kedves fiúnak tartott Róbert bárkit is bántalmazott.

– mondta a Metropolnak a férfi egyik barátja.

Türk Róbert és áldozata, Petra Forrás: facebook.com/ Róbert Türk

A lap megtalálta Róbert Dániel egyik ex kedvesének a legjobb barátnőjét, aki már egészen más véleményt alkotott a keresett személyről.

– mondta a neve elhallgatását kérő nő, és hozzátette: bíznak benne, hogy Róbertet hamar elkapják.

"Talán nem illik ilyet mondani, de most egy kicsit mind megkönnyebbültünk, hogy nem a mi barátunk vált emberölés áldozatává. Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával. Tudni kell, hogy a barátnőm jóban maradt az egyik volt párjával, aki a szakításuk ellenére is összejárt velünk. Róbert őt nem volt hajlandó megtűrni a közelünkben" – emlékezett vissza az informátor.