Milyen meglepő: Donáth Anna lett a Momentum elnöke

Donáth Anna, Dobrev Klára Veszprémben 2022-ben
Vágólapra másolva!
Donáth Annát, a Momentum európai parlamenti képviselőjét és listavezetőjét választotta elnökké a baloldali párt küldöttgyűlése. A küldöttgyűlés vasárnap délután a párt elnökségi tagjait is megválasztja - írja a Magyar Nemzet. Donáth Anna a Gyurcsány-család kegyeltje, szexuális ragadozó apja és Gyurcsány Ferenc közeli barátok, Gyurcsány felesége pedig Donáth Anna fő tartótisztje Brüsszelben. Milyen meglepő: Donáth Anna elnök lett.
Vágólapra másolva!

Egyeztetés a Soros-birodalom egyik főemberével

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Donáth Anna első kézből kaphatott információkat a baloldal külföldi megbízóinak szándékairól és elvárásairól. A Momentum új elnöke néhány napja a Soros-hálózat egyik meghatározó emberével, Ivan Krasztevvel folytatott eszmecserét.

Donáth Anna a találkozóról a közösségi oldalán is beszámolt, a bejegyzésben Krasztevet idézte, akinek véleményét a magyar ellenzék bénultságáról, az önjelölt „alternatívalátszatok" hübriszéről fájóan pontosnak érezte.

A Momentum új elnöke úgy jellemezte Soros emberét, mint akit nem hiába tartanak a közép-európai politikai folyamatok legkiemelkedőbb szakértőjének, mivel Krasztev gyakran pontosabban fogja meg a régiónkon belül zajló folyamatokat, mint arra a helyi elemzők képesek.

Ezután megállapították, hogy az ellenzéki térfélen valós alternatívát csak az hozhat, akiben megvan ugyanaz a „killer instinct", vagyis gyilkos ösztön, mint Orbán Viktorban. Ők, a dollárbaloldalon, ezek szerint így hívják a tudást és a tehetséget.