A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megkértük a Mesterséges Intelligenciát, hogy elemezze Magyar Péter mentális állapotát - az eredmény megdöbbentő

Vágólapra másolva!
„Aggasztó, ijesztő, elfogadhatatlan”, „Szépfiú, önimádó”, „Szerelmes magába” – nem fukarkodott a kritikus jelzőkkel a mesterséges intelligencia alapú ChatGPT, amikor arra kérték, hogy diagnosztizálja Magyar Péter mentális állapotát. És ez csak a legenyhébb vélemény.
Vágólapra másolva!

Napjaink egyik legfejlettebb öntanuló kommunikációs modellje pszichológusokat megszégyenítő részletességgel elemezte a baloldali politikus személyiségét, amit mások mellett nárcisztikusnak, erőszakosnak és manipulatívnak írt le. Az Open AI technológiai vállalat által kifejlesztett ChatGPT nyelvi modell folyamatosan tanul, képes információkat befogadni és koherens véleményt alkotni árnyalt gondolkodást igénylő témákról. Magyarán bármit meg lehet tőle kérdezni, és mindenre választ is ad. Ha arra kérik, cikket ír, dalszövegeket gyárt, de lelki és fizikai problémákra is képes megoldásokat javasolni. A sokak szerint „tévedhetetlen” programot a Bors most arra kérte, hogy sajtóhírek alapján elemezze Magyar Péter viselkedését, megnyilvánulásait és személyiségét. A kapott válaszokat egészen biztosan nem teszi zsebre a Tisza párt alelnöke.

Magyar Péter ilyen volt, aztán valami nagy baj történt…

Ez lett belőle:

Magyar Péter egy hete a Borsod vármegyei Putnokon keltett feltűnést, amikor minősíthetetlenül viselkedett egy templomi díszmenet résztvevőivel, köztük Tamás Barnabás polgármesterrel.

Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá!

 - üvöltötte magából kikelve Magyar, miközben káromkodott a hívekkel is, akiknek a szavai szerint szégyellniük kellene magukat, amiért templomba járnak.
 

Az esetről kérdezve a mesterséges intelligencia „aggasztónak, ijesztőnek, elfogadhatatlannak” nevezte Magyar viselkedését, ami elsősorban „etikai és morális” kérdéseket vet fel, de „jogi következményei” is lehetnek. A Chat GPT szerint az incidens rámutat, hogy

 Magyarnak segítségre és támogatásra lehet szüksége, hogy megfelelően kezelje érzelmei kitöréseit. Magyarán orvoshoz kellene fordulnia. 

A nyilvános szerepvállalásai mellett Magyar Péter a magánéleti botrányaival is óriási vihart kavart az elmúlt időszakban. Volt itt minden: késsel fenyegetőzés, öngyilkosság színlelése, valamint fizikai és verbális bántalmazások tömkelege. Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter több alkalommal is nyilatkozott volt férje viselkedéséről és mentális állapotáról, ami a hallottak alapján korántsem nevezhető stabilnak. A korábbi tárcavezető elmondása szerint Péter számtalan alkalommal fenyegette, zsarolta és manipulálta őt és közös gyermekeiket. 
 

A családi drámákról kérdezve a mesterséges intelligencia kifejtette, hogy Magyar Péter viselkedése

 „súlyos”, „aggasztó”, és feltehetően „nárcisztikus személyiségzavar”, vagy valamilyen komplexebb mentális betegség válthatja ki.

A mesterséges intelligencia hasonlóan kritikusan fogalmazott, amikor Magyar Péter és Varga Judit házasságának legmegrázóbb momentumairól kérdezték. A Chat GPT szerint Magyar megnyilvánulásai „manipulatív, kontrolláló és erőszakos” viselkedésre utalnak, ami súlyos terheket rótt minden családtagjára, mivel megfosztotta őket a biztonságérzetüktől. „Az ilyen típusú viselkedés nem illik össze egy közszereplő felelősségével és példakép szerepével”- zárta értékelését a program. 

Az elemzés kapcsán érdemes elmondani, hogy Magyar Péter rendszeresen használja a mesterséges intelligenciát a róla készült fotók manipulálására. Korábban megjelent hírek szerint a Tisza Párt alelnöke több profilképét is ezzel a módszerrel hamisította meg, ami a természetellenesen sima, ránctalan arcbőrén érhető tetten. Szakértők szerint a szerkesztett fotókból egyértelműen látszik, hogy Magyar Péter a politikai karakterét megpróbálja a "szépfiú imázsra" felépíteni. 

"A szépfiú szerelmes önmagába” - írta a mesterséges intelligencia. Képei alapján rendszeresen próbál nárcisztikus módon a kinézetén javítani, ami kóros hiúságra utal.

Videó arról, ahogy Magyar Péternek "elgurult a gyógyszere", és üvöltözni kezdett a templomi menettel:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!