4 + 1 hétköznapinak tűnő dolog, ami hosszú távon segíti a vállalkozásunkat

Vágólapra másolva!
Szerencsére egyre több hazai vállalkozás véli úgy, hogy amikor valamilyen plusz szolgáltatásra van szüksége, akkor a saját munkavállalók extra terhelése helyett, inkább egy külsős céget bíz meg az aktuális új feladatok elvégzésével. Nézzünk néhány példát!
Vágólapra másolva!
Forrás: koltozes-butorszallitas-budapest.hu

1. Iroda költöztetés gyorsan, biztonságosan

Iparágtól függően sok cég rendelkezik saját fuvaros kollégával, viszont kevés cégnek van egy egész flottája arra, hogy professzionálisan le tudjon bonyolítani egy iroda költöztetést.

Mivel egy tipikusnak mondható iroda esetében is számos számítógép, nyomtató vagy szkenner kerül ilyenkor elszállításra, nem érdemes ezt az ismerősünk ismerősére bízni, hiszen elég ha egy monitornak törik be a képernyője a szállítás során, s máris megy az egymásra mutogatás.

Gondolkodjunk inkább professzionálisan, ha hosszú távú terveink vannak. Sokkal egyszerűbb, ha az iroda költöztetését egy profi költöztető cégre bízzuk, amely nem ijed meg akkor sem, ha egy teljes labort vagy akár egy vidéki vállalatot kell Budapestre költöztetnie, hiszen garanciát vállal az egész költöztetési folyamatra.

2. Az iroda felújítása sem gyerekjáték

Szinte mindenkinek van egy ezermester ismerőse, aki segít befúrni néhány csavart a falba, hogy fel tudjuk tenni a fali polcokat, de ha egy iroda átalakításáról vagy felújításáról beszélünk, akkor az ezermesterek helyett jobb döntés lehet, ha ezt egy hozzáértő, szakemberekből álló csapatra bízzuk.

Így elkerülhetünk olyan banális problémákat, mint amikor egyenetlen lesz a burkolat - mert az ezermester ismerős még sosem használt pl. burkolat szintező rendszert.

Fontos, hogy az irodánk esztétikai szempontból is megfelelő környezetet biztosítson egy üzleti megbeszéléshez a partnereinkkel, beszállítókkal stb. Gondoljunk csak bele, milyen kellemetlen lenne, ha egy céges tárgyalást tartanánk, és az ügyfelünk azzal lenne elfoglalva, hogy a padló egyenetlenségeit vizsgálgatja, ahelyett, hogy a megbeszélésre koncentrálna.

Bízzuk tehát szakemberre a munkát, aki professzionális eszközökkel, szerszámokkal dolgozik és minőségi munkát ad ki a kezéből.

3. Segítsünk céges partnereinknek vállalatot alapítani Magyarországon

Amennyiben sokéves gyümölcsöző kapcsolatot sikerült kialakítanunk egy külföldi partnerünkkel, felmerülhet egy idő után a kérdés, hogy érdemes lenne-e Magyarországi részleget nyitnia a vállalatnak.

Mivel ez számos jogi, pénzügyi vagy adózással kapcsolatos tennivalót jelent, ezt mindenképpen egy olyan cégre érdemes bízni, mint például a FirmaX Hungary, amelynek sokéves tapasztalata van a külföldi cégek Magyarországon való letelepedésében.

A FirmaX Hungary segít a cégalapításban, székhely választásban, adótanácsadásban, ÁFA regisztrációban, engedélyeztetési eljárásokban, de akár a fordítási és közjegyzői feladatokat is nyugodt szívvel rá lehet bízni. Így céges partnerünk garantáltan elégedett lesz, mely további sikeres együttműködést jelent a jövőben.

4. A konzekvens vállalati szövegek komoly ügyfeleket vonzanak be, éljünk a professzionális szövegírás lehetőségével

Számos olyan weboldallal találkozunk az interneten ahol egyszer tegezik, egyszer magázzák a látogatót. Emiatt a cég kissé amatőrnek tűnhet a neten.

Itt lesz fontos a professzionális szövegírás szolgáltatás, hiszen így az összes szöveges felület mind ugyanazt a stílust, megszólítási formát, tagolást, betűtípust, és egységes színsémát kapja meg, amelytől professzionálisabb kinézetet kap az egész weboldal.

Ha élünk a professzionális szövegírás lehetőségével, akkor nemcsak a weboldalon lévő szövegek, hanem a hírlevelek, a közösségi média oldalon lévő posztok, illetve a marketing kampányok szövegei is mind egységesek lesznek, mely azt tükrözi, hogy cégünk komolyan gondolja az ügyfelekkel való kommunikációt.

+1) Érdekes csapatépítési lehetőség - nem csak Balaton-parti cégeknek

Nem ritka az, ha egy Balaton-parti cég a céges bulikat vagy eseményeket egy hajóra szervezi, illetve az sem számít ritkaságnak ebben a régióban, ha a csapatépítő tréning vitorlázás során zajlik le.

Ha úgy látjuk, hogy cégünk profiljához jól passzol a hajókázás vagy vitorlázás, mindenképpen érdemes lehet a vállalkozó szellemű munkatársak számára közelebbről is megnézni a Hetényi Hajós Iskola által kínált online és személyes kurzusokat, hiszen ez kiváló lehetőség lehet a cégek számára, hogy egy nem mindennapi kirándulást szervezzenek a dolgozók számára.

A Hetényi Hajós Iskola többek között vitorlás, motoros vagy kishajó vezetői tanfolyamokat is indít, de természetesen lehet jelentkezni a tengeri kiegészítő képzésre is, ha a cég külföldön szervez hajókirándulást a munkatársaknak.