Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Jackónak jót tett a botrány

Vágólapra másolva!
Michael Jacksonnak jó esélye van arra, hogy újra a csúcsra kerüljön a brit ITV1-en sugárzott kitárulkozó dokumentumfilmet követően, vélik a brit bulvárlapok. A film nézettségi rekordokat döntött, és bár a sztár nem sokat szépített az igazságon, végül elnyerte a nézők szimpátiáját.
Vágólapra másolva!

Jacko határozottan állította: egy ágyban aludt Macauley Culkinnal és testvéreivel, de ezenkívül semmi sem történt. Önmagával is ellentmondásba keveredett harmadik gyermekének édesanyját érintő kérdésekben - hol azt állította, hogy gyermeke mesterséges megtermékenyítés útján fogant, ő maga pedig sohasem találkozott az édesanyával, hol azt, hogy nagyon is jól ismeri az anyát, akihez gyengéd szálak fűzték egy időben. A kép ellentmondásos; a film nem várt hatást hozott.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat! Négy héten át tartó sorozatunkban tudása mellett szerencséjét is próbára teheti, s végül még többet tudhat meg David Lynch és Mark Frost zseniális sorozatáról.

Az elmúlt időkben egyre bizarrabbul viselkedő és ezért népszerűségéből egyre csak vesztő sztár ugyanis a közvéleménykutatásban megkérdezett nézők 62%-át lefegyverezte őszinteségével. A válaszolók nagy része végül szimpatikusabbnak találta, mint a riport előtt. Egy brit bulvárlap szerint a műsor "bebizonyította, hogy Jackónak nincs rejtegetnivalója. Igaz, hogy Michael excentrikus és az életmódját nem feltétlenül tudja mindenki helyeselni. Az viszont nem kérdéses, hogy hihetetlenül tehetséges is, és talán itt az idő, hogy a zenéje, nem pedig a külseje vagy a furcsaságai alapján ítéljük meg. Michaelben még komoly tartalékok rejlenek, és újra szupersztár lehet."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről