Britney Spears rappelni fog új lemezén

Vágólapra másolva!
Britney Spears karrierje új irányt vesz - az énekesnő a tinipop világának összes lehetőségét kimerítvén imázsváltásra készül, bár tisztában van vele, hogy régi rajongói nem feltétlenül veszik majd a lapot.
Vágólapra másolva!

"Valójában magam sem hiszem, hogy sokan akár a legnagyobb rajongóim közül oda lesznek érte. Bárki képes unalmas, művészi dalokat írni, de a popzenében a legnehezebb jó dolgokat csinálni" - mondta Britney Spears, aki elárulta, hogy negyedik, ősszel megjelenő lemezén hallható majd egy rap szám is.

"A téma tényleg az utcán hever, a dal egyszerű dolgokról szól, ami minden tinivel megtörténik. Valós dolgokról, de olyanokról, melyekről nem beszélnek" - mondta az énekesnő, elárulva azt is: nem érdekli, ha a dalt vegyes érzelmekkel fogadja a közönség. "Leginkább azt szeretném, ha valaki vagy utálná, vagy imádná az új lemezemet. Nem szeretem a középutat."

A hiphop szárnyalásával egyre több előadó próbálkozik zenéjébe csempészni a műfajt. A legtöbben, mint például J.Lo, csak egy vendégelőadó erejéig, de a bátrabbak, mint Madonna, vagy most Britney maga is megpróbálkozik művelésével.