A világ ötven legszebb embere

Vágólapra másolva!
A People magazin által összeállított "A világ ötven legszebb embere" listát idén egyértelműen a párok uralták. Többek között az első ötvenbe jutott Brad Pitt filmszínész és felesége, a Jóbarátokból ismert Jennifer Aniston is.
Vágólapra másolva!

"Nagyon hátrányos külsejű tinédzser voltam" - nyilatkozott Aniston a magazinnak adott interjújában. "Soha nem éreztem magam szépnek."

Jennifer azt is elárulta, hogy férjével már elhatározták: szeretnének közös gyereket. Házukban már el is különítettek egy szobát a születendő csöppség számára, és most minden erejükkel azon vannak, hogy Jennifer teherbe essen.

A People magazin listáján egyébként szintén szerepel Mary Kate és Ashley Olsen - akik ugyan nem hagyományos értelemben vett párt alkotnak, hiszen ikrek -, a hamarosan megjelenő New York Minute című film szereplői.

A listára egy másik testvérpár is felkerült: Alexandra és Theodora Richards mindketten manökenek, mellesleg pedig a Rolling Stonesban játszó Keith Richards lányai.

Halle Berry már nyolcadszorra került be az ötven legszebb híresség közé, csakúgy, mint Julia Roberts, így eddig ők ketten szerepeltek a legtöbbször a People magazin különszámában.

Nicole Kidman hatodszor tűnik fel a legszebbek között, földijét pedig, a szintén ausztrál Hugh Jackmant negyedszerre választották be az első ötven közé.

A sportvilágból szinte kizárólag amerikaiakat találunk a szépségek között, például a New York Yankees baseballjátékosát, Alex Rodriguezt, vagy az olimpiai softballválogatott tagját, Jennie Finchet.

A People magazin "A világ ötven legszebb embere" különkiadása péntektől lesz kapható világszerte.