Judas Priest: újabb életjelek

Vágólapra másolva!
A veterán brit metálzenekar egy fellépéseket és videoklipeket is tartalmazó tripla DVD-vel rukkol elő a közeljövőben, a rajongók nagy örömére. Ugyanakkor még nincs információ az új stúdiólemezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A Judas Priest újra hallat magáról. Rob Halford énekes nem árulta el, hogy mikor indul a lassan legendás formáció újabb világ körüli koncertturnéra, de arról sem tudott konkrétumot mondani, hogy mikor vonul a csapat a stúdióba, felvenni az új lemez anyagát - ám mégsem hagyta gyötrő bizonytalanságban a rajongókat. A történelmi metálcsapat és a Sony három CD-ből álló gyűjteménnyel jelentkezik november közepén.

AMA: fellép a Metallica is/szorakozas/zene/20030923amafellep.htmlIron Maiden: új lemez, új turné/szorakozas/zene/20030916iron.htmlHeavy metal linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/heavy_metal/

Az elsőn tucatnyi videoklip (Breaking The Law, Love Bites, Turbo Lover), a másodikon egy régebbi, Dallasban adott koncert teljes hanganyaga lesz majd (olyan dalokkal, mint a The Sentinel vagy az Out In The Cold ), néhány másik koncertfelvétellel kiegészítve. A harmadik CD pedig a zenekar BBC-s megjelenéseit tartalmazza majd, szám szerint hetet: egészen a Rocka Rollá-s időktől kezdve a közelmúltig.