Mariah és az irigy háziasszonyok

Vágólapra másolva!
Mariah Carey újabban magából előszeretettel sokat mutató öltözködése a jelek szerint csak az irigyeinek nem tetszik. Az énekesnő elmélete legalábbis ez. 
Vágólapra másolva!

A téma nem új: már az év elején nagy vihart kavart egy közelgő malajziai koncertje, mert az ottani iszlám hívők féltek a várhatóan erotikus (az ő szavaikkal élve "vulgáris") show-műsortól, amit Mariah-tól várni lehetett. Akkor a malajziai parlament ellenzéke emiatt konkrétan meg akarta akadályozni, hogy Mariah az országukban felléphessen.

A testét évek óta büszkén mutogató Mariah nem aggódik az őt ért kritika miatt.

"Sok férfi mondta már, hogy csak a nőknek, például az idősebb háziasszonyoknak van bajuk azzal, hogy túl szexi vagyok - azoknak, akik már nem tudnak annyit mutatni magukból, mint én" - nyilatkozta Mariah.

"Kezdetben volt a Mary Poppins-stílus, amivel nem nagyon játszhattam. A Butterfly óta azonban az jár a fejemben: azt viselek, amit akarok, nem érdekel, mit gondolnak mások. Van, hogy az emberek úgy gondolják, egy énekesnek nem kell a testét mutogatnia. De a női sztárok mindig ezt tették - Barbra Streisandnak például az egyik lemezborítón kilátszik a feneke."