Novembertől turnézik Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
Már régóta rebesgetik, hogy Kylie Minogue újra színpadra léphet majd a tavalyi operációját követően. Most hivatalos az időpont is.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál énekesnő másfél éves kezelés után még az év vége előtt újra színpadra lép - mondta Michael Gudinski, a Showgirl Homecoming című koncertturné igazgatója csütörtökön Sydneyben.

"Kylie túl van a betegség legnehezebb szakaszán, rendkívül elszánt, és alig várja, hogy újra láthassa a közönségét" - tette hozzá.

Az énekesnőnél tavaly mellrákot diagnosztizáltak, ezért kénytelen volt félbeszakítani világ körüli koncertturnéját. Melbourne-ben megoperálták, a kiegészítő kezeléseken Európában esett át.

"Kylie hihetetlen teherbírással rendelkezett, gyakran egymást követő napokon három vagy négy koncertet is bevállalt, most azonban - az egészségi állapotára való tekintettel - legfeljebb két fellépést szerveztünk egymás után" - mondta el a koncertszervező.

Ausztráliai koncertkörútjának első állomása Sydneyben lesz november 11-én, az utolsó pedig Melbourne-ben december 17-én.